Breakthrough formule, verbazingwekkend resultaat!

Breakthrough formule, verbazingwekkend resultaat!

Maximaal resultaat. Minimale irritatie!
Ontdek het 5-sterren serum van Peter Thomas Roth: het Retinol Fusion PM Night Serum. Deze unieke en krachtige oplossing helpt om de huid voorzichtig te exfoliëren en zorgt ervoor dat de retinol de hele nacht intrekt. Dit vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon en textuur. Doordrenkt met vitamine C en E is deze vochtinbrengende formule geschikt voor alle huidtypes. De huid vernieuwt, verfrist en herstelt. Olie en geur-vrij.

Powerrrrr in een flesje
De 1,5% micro-ingekapselde Retinol zorgt voor een vertraagde afgifte gedurende acht uur om de uitstraling en gladheid van de huid te verbeteren, zorgt voor vermindering van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon en textuur van de huid. Daarnaast zorgen Vitamine C & E voor een beschermende antioxidantenwerking.

Hoe gebruik je'm?
Goed schudden. Breng ’s avonds aan op een gereinigde huid. Gebruik overdag een SPF bescherming. Wanneer lichte irritaties of roodheden ontstaan het product om de nacht gaan gebruiken tot de huid gewend is en er opgebouwd kan worden naar gebruik iedere nacht. 

Over Peter Thomas Roth
De hoogwaardige award-winning skincare producten van Peter Thomas Roth hebben een krachtige reputatie op het gebied van baanbrekende formules met wetenschappelijk bewezen werking. De merkfilosofie van deze afstammeling van Hongaarse Spa bezitters is simpel: Baanbrekende formules met verbluffend resultaat. Hiervoor combineert hij oude Hongaarse gebruiken met geavanceerde technologie uit de 21e eeuw tot effectieve skincare dat doet wat het belooft!

Hebben? Het Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Serum shop je hier!