Tijd om (natuurlijk) te slapen!

Tijd om (natuurlijk) te slapen!

Elke 24 uur worden er bijna 30.000 recepten voorgeschreven voor slaappillen in Nederland. Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Is er misschien ook een andere, natuurlijke oplossing? Gelukkig wel! Want uit onafhankelijk slaaponderzoek blijkt dat Deep Sleep Pillow Spray van This Works slaapproblemen effectief tegengaat.

Eind 2013 zette het Engelse merk This Works samen met het Aspen Clinical Research een uitgebreide slaapstudie op. Ze volgden een testgroep van 217 gezonde mannelijke en vrouwelijke proefpersonen (vanaf 12 jaar) met slaapproblemen. De tests werden in een periode van 4 weken thuis uitgevoerd om de effecten van This Works Deep Sleep Pillow Spray tegen een placebo te testen.

De proefpersonen gebruikten achtereenvolgens 2 weken een placebo kussenspray (met de geur van lavendel, maar zonder de slaapverwekkende werking van plantaardige actieve stoffen), gevolgd door 2 weken gebruik van This Works Deep Sleep Pillow Spray (met pure essentiële olie van echte lavendel uit de Provence, patchoeli, vetiver en kamille). 

De resultaten*
- Ik viel sneller in slaap na gebruik van de spray:                                 83%
- Ik voelde dat ik dieper sliep:                                                              78%
- Ik voelde me minder onrustig om in slaap te komen na gebruik:       85%
- Ik voelde me minder onrustig de dag na gebruik:                              75%
- Ik voelde me minder moe in de ochtend na gebruik:                         80%
*% (helemaal/)mee eens.

85% van de proefpersonen raadt Deep Sleep Pillow Spray aan aan anderen.

Conclusie
Deze resultaten tonen duidelijk aan dat Deep Sleep Pillow Spray van This Works zeer doeltreffend is bij het ​​verbeteren van de kwaliteit van de slaap, waaronder het in slaap vallen en het in slaap blijven. Hieruit blijkt dat spray voor een aanzienlijk percentage van de bevolking dat lijdt aan slapeloosheid, een haalbaar alternatief is voor synthetische slaapmiddelen of andere vormen van medicatie.