Naar boven
Inglot

AMC Pure Pigment Eye Shadow 123 - 2 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
123
Delen

Beschrijving

De AMC Pure Pigment Eye Shadows van Inglot bestaan voor bijna 90% uit puur pigment! Afhankelijk van de applicatie kun je met deze Eye Shadows subtiele tot ultra-intense resultaten creëren. Mix de poeder met een druppeltje Duraline om het product vloeibaar te maken, voor bijvoorbeeld een knallende eyeliner of een extreem dekkende oogschaduw!

Gebruiksadvies

Gebruik de Inglot Eye Brushes voor het aanbrengen of blenden van de AMC Pure Pigment Eye Shadow. Voor een langdurig resultaat kun je het beste, vóór het aanbrengen van de oogschaduw, een Inglot Eyeshadow Base gebruiken. Het is ook mogelijk om - in combinatie met de Inglot Duraline - van het pigment een vloeibare eyeliner of mega-intense oogschaduw te maken.

Over het merk

De kleuren van Inglot make-up knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd dat de kleurpigmenten via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen met jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, blushes, powders en concealers. Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. Inglot make-up brings out the brightest version of you!