Naar boven
Erborian

Erborian - Cleansing Crème - 50 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Bescherm je huid met de Cleansing Crème tegen de vijandige omgeving! De romige en compacte textuur verandert in een reinigingsmelk bij contact met water om de huid perfect te kunnen reinigen. Doordat deze créme van Erborian is geïnspireerd door het Koreaanse dubbele reinigingsritueel, laat het je huid gegarandeerd weer ademen terwijl onzuiverheden worden verwijderd. Voor een frisse en stralende huid! Gebruiksadvies

Masseer de Cleansing Crème van Erborian zachtjes in met  cirkelvormige bewegingen op je droge gezicht, maar vermijd het gebied rond je ogen. Spoel je gezicht af met lauw water en dep het daarna droog.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Cleansing Crème van Erborian zijn:
  • Tiger grass: anti inflammatory, helps healing
  • Rosemary: anti-stress and antioxidant
  • Small Chamomile: restorative effect on dry, sensitive and Irritated
  • Japanese knotweed: Relieves pain and treat scrapes
  • Licorice: Reduces melanin generation at the origin of pigmentation
  • Skullcap: Promotes skin lightening and mitigation tasks
  • Green Tea: Prevents damage Caused by UVB rays 

Over het merk

Het Koreaanse Erborian, “Herbs of the Orient”, werd opgericht door Hojung Lee en Katalin Bereny. De één een Koreaanse wetenschapper, de ander een beauty globetrotter. Samen vertalen ze Aziatische skincare expertise naar beauty en therapeutische rituelen voor de hele wereld. Gebaseerd op natuurlijke kruiden, staat de K-Beauty range bekend om zijn verrassende en baanbrekende producten. De exclusieve formules met heerlijke geuren en texturen worden via geavanceerde technologieën ontwikkeld in het laboratorium in Seoul.