Naar boven
Erborian

Erborian - Solid Cleansing Oil - 80 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De Solid Cleansing Oil van Erborian is verrijkt met werkzame bestanddelen gebaseerd op het Koreaanse dubbele reinigingsritueel. Bij het gebruik van dit product zal de formule twee keer veranderen! Allereerst verandert het in een olie door de warmte van de huid, om zo onzuiverheden op het gezicht te helpen verwijderen. Als je dit vervolgens afspoelt met water, verandert de olie in een zijdezachte en meklachtige textuur die de huid optimaal reinigt en een beschermend laagje achterlaat. Dit product van Erborian laat de huid fris en vrij van make-up achter!


Gebruiksadvies

Breng de Solid Cleansing Oil van Erborian met behulp van de de bijbehorende spatel aan op je droge gezicht, maar vermijd het gebied rond je ogen. Masseer het in en spoel het vervolgens af met lauw water en dep het daarna droog.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Cleansing Crème van Erborian zijn:
  • Tiger grass: anti inflammatory, helps healing
  • Rosemary: anti-stress and antioxidant
  • Small Chamomile: restorative effect on dry, sensitive and Irritated
  • Japanese knotweed: Relieves pain and treat scrapes
  • Licorice: Reduces melanin generation at the origin of pigmentation
  • Skullcap: Promotes skin lightening and mitigation tasks
  • Green Tea: Prevents damage Caused by UVB rays 

Over het merk

Het Koreaanse Erborian, “Herbs of the Orient”, werd opgericht door Hojung Lee en Katalin Bereny. De één een Koreaanse wetenschapper, de ander een beauty globetrotter. Samen vertalen ze Aziatische skincare expertise naar beauty en therapeutische rituelen voor de hele wereld. Gebaseerd op natuurlijke kruiden, staat de K-Beauty range bekend om zijn verrassende en baanbrekende producten. De exclusieve formules met heerlijke geuren en texturen worden via geavanceerde technologieën ontwikkeld in het laboratorium in Seoul.

Ook fijn