Naar boven
Perricone MD

Omega 3 - 90 dagen

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: Perricone MD! Ondanks dat velen van ons een relatief gezond en uitgebalanceerd eten, krijgen we vaak niet de vitamines en mineralen die we nodig hebben om op een optimaal niveau te functioneren. Het nemen van voedingssupplementen biedt de broodnodige vitaminen en mineralen die we misschien missen. Probeer Perricone MD's 90 dagen voorraad Omega 3-capsules met Wild Alaskan zalmolie, EPA en DHA. Je zult je beter voelen en beter funtioneren!

Gebruiksadvies

Voor het behoud van je gewicht beveelt dr. Perricone aan om driemaal daags een capsule Omega 3 bij de maaltijd in te nemen. Neem om gewicht te verliezen driemaal daags drie capsules tijdens de maaltijd.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Omega 3-voedingssupplementen van Perricone MD zijn:
  • DMAE: wetenschappelijk geformuleerd om het uiterlijk van de huid te versterken en te versterken.
  • Wilde Alaska zalmolie: vol met voedingsvetzuren.


Ingrediënten: Wilde zalmolie uit Alaska, capsulehuls (gelatine (vis), glycerol, gezuiverd water), smaakstoffen, antioxidant: gemengde tocoferolen.

Over het merk

Perricone MD is in 1997 opgericht door vooraanstaand dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en ultra effectieve ‘cosmeceuticals’, gebaseerd op revolutionaire technologieën, zoals het Cold Plasma transportsysteem, DMAE, Alpha Liponzuur, Vitamine C Ester, Tocotriënolen, Acyl-Glutathione en Neuropeptiden. Daarnaast biedt Perricone ook ‘nutraceuticals’, voedingssupplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan je gezondheid en een mooie huid. Dr. Perricone ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Dit houdt in dat huidveroudering het gevolg is van continue, minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Deze kunnen worden tegengegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutraceuticals en cosmeceuticals. Met meer dan 116 internationale patenten en de publicatie van talloze bestsellers, is Dr. Perricone uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van healthy aging!