Naar boven
Perricone MD

Total Skin & Body Supplements - 30 dagen

Merk:
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 98,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: Perricone MD! Voedingssupplementen zijn een essentieel onderdeel van dr. Nicholas Perricone's drieledig stappenplan van een gezond lichaam en een mooie huid. Total Skin & Body bevat een Multi-vitamine en mineraal supplement, gecombineerd met Wild Alaskan Omega 3 en een Derma-capsule.

Total Skin & Body bevat essentiële voedingsstoffen zoals Biotine, Vitamine B, Vitamine C en een synergistische mix van krachtige ingrediënten als Astaxanthine en Alfaliponzuur. Het bevat tevens een mix van antioxidanten met een hoge ORAC-waarde, zoals waterkers, donkere cacao en kurkuma. De supplementen zijn geformuleerd in de vorm van gelcapsules om maximale afgifte en absorptie te waarborgen. Ze zijn vrij van natrium, zetmeel, conserveermiddelen, gist, melk en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De supplementen zijn verpakt in handige individuele zakjes, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn waar je ook naar toe gaat. Total Skin & Body is ontworpen om een optimale gezondheid en een prachtig stralende huid te realiseren!

Gebruiksadvies

Dr. Perricone raadt aan om één pakket met een glas water te nemen na een maaltijd, eenmaal per dag. Total Skin & Body bevat 30 individueel gesloten pakketten.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Total Skin & Body Supplements van Perricone MD zijn:
  • Multi-vitamine- en mineralencomplex: twee multi-capsules met 16 verschillende voedingsstoffen die synergetisch werken om de energieniveaus te helpen verbeteren en bijdragen aan de ondersteuning van de normale immuunfunctie. De ontstekingsremmende voedingsstoffen helpen ook anti-oxidanten te bieden om oxidatieve stress te bestrijden.
  • Derma Complex: één capsule met Biotin om een gezond uitziende huid en haar te behouden. Co-enzym Q10 tegen veroudering en een druivenpitextract om bescherming te bieden.
  • Omega: één capsule wilde zalmolie uit Alaska (Sockeye) om de normale cardiovasculaire functie van het hart te helpen.

Over het merk

Perricone MD is in 1997 opgericht door vooraanstaand dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en ultra effectieve ‘cosmeceuticals’, gebaseerd op revolutionaire technologieën, zoals het Cold Plasma transportsysteem, DMAE, Alpha Liponzuur, Vitamine C Ester, Tocotriënolen, Acyl-Glutathione en Neuropeptiden. Daarnaast biedt Perricone ook ‘nutraceuticals’, voedingssupplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan je gezondheid en een mooie huid. Dr. Perricone ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Dit houdt in dat huidveroudering het gevolg is van continue, minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Deze kunnen worden tegengegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutraceuticals en cosmeceuticals. Met meer dan 116 internationale patenten en de publicatie van talloze bestsellers, is Dr. Perricone uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van healthy aging!