Naar boven
Perricone MD

Digestion Aid - 60 capsules

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: Perricone MD! Perricone maakt gebruik van de micronutriënten die aanwezig zijn in antioxidantenrijk voedsel. De Digestion Aid supplementen helpen bij een optimale spijsvertering te krijgen. De capsules zitten vol vezelrijke voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je gezondere darmen krijgt en een plattere buik!

Gebruiksadvies

Neem één keer per dag een capsule van de Digestion Aid van Perricone MD bij een maaltijd.

Werkstoffen

De Digestion Aid capsules van Perricone MD bevatten de volgende ingrediënten: Capsule (Hypromellose), Rijstbloem, Plantaardig Stearinezuur en Siliciumdioxide.

Over het merk

Perricone MD is in 1997 opgericht door vooraanstaand dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en ultra effectieve ‘cosmeceuticals’, gebaseerd op revolutionaire technologieën, zoals het Cold Plasma transportsysteem, DMAE, Alpha Liponzuur, Vitamine C Ester, Tocotriënolen, Acyl-Glutathione en Neuropeptiden. Daarnaast biedt Perricone ook ‘nutraceuticals’, voedingssupplementen die op cellulair niveau werken en van binnenuit bijdragen aan je gezondheid en een mooie huid. Dr. Perricone ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Dit houdt in dat huidveroudering het gevolg is van continue, minuscule ontstekingen op cellulair niveau. Deze kunnen worden tegengegaan door een driestappenplan te volgen dat bestaat uit een anti-ontstekingsdieet, nutraceuticals en cosmeceuticals. Met meer dan 116 internationale patenten en de publicatie van talloze bestsellers, is Dr. Perricone uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van healthy aging!