Naar boven
COSMANIA

COSMANIA Beauty Box

Merk:
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 200,00 € 52,50
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Na het overweldigende succes van de vorige COSMANIA Beauty Box Collecties, zijn we voor het najaar van 2018 weer een fantastische box aan het samenstellen! Wil je er als eerste bij zijn? Laat dan je e-mail adres achter om op de hoogte gehouden te worden zodra de box weer te bestellen is!

Ook dit jaar wordt het weer een extra rijke COSMANIA Beauty Box, vol nieuwe musthaves! Een unieke verzameling van onze persoonlijke favorieten én veelbelovende nieuwkomers.
Heerlijk om te ontdekken en uit te testen!

De COSMANIA Beauty Box bevatte vorige keer maar liefst 15 (travel-size & full-sized) producten van 15 verschillende merken En dit jaar wordt de box nog groter, met nog meer unieke niche toppers. Een heerlijk cadeau om te krijgen... en om te geven! Keep you posted!

Over het merk

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van eigenwijze, verantwoorde en betaalbare internationale beauty brands die in Nederland nog niet te koop zijn. Onze internationale sterproducten verzorgen je huid optimaal en accentueren je natural beauty. Twee belangrijke uitgangspunten hierin zijn openheid en interactie. Openheid in de vorm van eerlijke product reviews, die zelfs medebepalend zijn voor het assortiment. Interactie met ons door eventuele tips over internationale merken die je op jouw trips of in bladen spot en graag in ons assortiment terugziet. Uiteraard staan we zelf ook niet stil en wordt er door ons en onze internationale scouts naar harte lust tijdens reizen, in tijdschriften, op beurzen en online gespeurd naar de leukste, mooiste en beste nieuwe producten die binnen de COSMANIA formule passen.