Naar boven
COSMANIA

COSMANIA Beauty Box

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
€ 205,00 € 52,50
In shopping basket Toevoegen aan favorieten
Delen

Beschrijving

Na het grote succes van de voorgaande COSMANIA beauty box collecties, kunnen we het natuurlijk niet laten om ook dit jaar af te sluiten met een exclusieve en feestelijke beauty set. Het is een extra rijke COSMANIA Beauty Travel Bag geworden, vol nieuwe must-haves voor de feestdagen en super handig voor onderweg! Een unieke verzameling van onze persoonlijke favorieten gecombineerd met veelbelovende nieuwkomers.

De COSMANIA Beauty Travel Bag bevat 18 waanzinnige beauty goodies (travel & full sizes) uit onze (web)winkel ter waarde van meer dan €205. Nu voor jou slechts €52,50! Heerlijk om te ontdekken en te testen! Een heerlijk cadeau om te krijgen... en om te geven!

LET OP!
- Je bestelde Beauty Travel Bag kun je vanaf nu bestellen, maar wordt op woensdag 21 november verzonden
- Bestel je naast de Beauty Travel Bag nog andere producten bij ons op de site (in dezelfde bestelling) dan wordt je totale bestelling op woensdag 21 november verstuurd (je ontvangt een track & trace code in je mail)
- (Producten uit) de COSMANIA Beauty Travel Bag kan/kunnen niet geruild of geretourneerd worden
- De Beauty Travel Bag is een limited edition van COSMANIA en op is ook echt op. Dus get it or regret it!

Over het merk

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van eigenwijze, verantwoorde en betaalbare internationale beauty brands die in Nederland nog niet te koop zijn. Onze internationale sterproducten verzorgen je huid optimaal en accentueren je natural beauty. Twee belangrijke uitgangspunten hierin zijn openheid en interactie. Openheid in de vorm van eerlijke product reviews, die zelfs medebepalend zijn voor het assortiment. Interactie met ons door eventuele tips over internationale merken die je op jouw trips of in bladen spot en graag in ons assortiment terugziet. Uiteraard staan we zelf ook niet stil en wordt er door ons en onze internationale scouts naar harte lust tijdens reizen, in tijdschriften, op beurzen en online gespeurd naar de leukste, mooiste en beste nieuwe producten die binnen de COSMANIA formule passen.
Verwijderen
Laatst bekeken