Naar boven
Lebon

Tropical Crush - 25 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Travelsize
Delen

Beschrijving

Tropical Crush organic tandpasta van Lebon! De tandpasta's zijn gemaakt met de beste ethische en natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met heerlijke en exclusieve smaken en aroma's uit Grasse - Frankrijk, waar alle tandpasta's van Lebon zo verrukkelijk en gezond worden gemaakt. Alle tandpasta's bevatten Organic Aloe Vera en groene thee om het tandvlees op natuurlijke manier te beschermen en gezond te houden. Lebon tandpasta's zijn veganistisch en natuurlijk gezoet met Stevia Rebaudiana.

Tropical Crush: Glamoureuze tijden op het witte zand, een gouden smaak waarin ananas wordt gemengd met Rooibos en Munt.

Gebruiksadvies

Gebruik Tropical Crush tandpasta van Lebon minstens twee keer per dag.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Tropical Crush tandpasta van Lebon zijn:
  • Lauryl Glucoside: laag risico voor de gezondheid, plantaardig en biologisch afbreekbaar. Lauryl Glucoside is een Alkyl-polyglucoside, dat is gemaakt van oliën en glucose, beide afgeleid van hernieuwbare plantaardige bronnen. Het werkt als een zeer milde oppervlakte-actieve stof die is zacht is voor de huid.
  • Stevia Rebaudiana: studies hebben aangetoond dat Stevia sinds de oudheid over de hele wereld is gebruikt voor verschillende doeleinden; bijvoorbeeld als zoetstof en als medicijn.
  • Camellia Sinensis (groene thee): verschillende componenten in groene en zwarte thee hebben eigenschappen invitro die een anti-cariogene activiteit suggereren.
  • Aloë Barbadensis (Aloë Vera): bevat verschillende mineralen en vitamines. Het heeft verschillende eigenschappen zoals immunomodulerend, antiviraal en ontstekingsremmend.
  • Carica Papaya (Papaya): papaïne als een proteolytisch enzym dat zorgt voor een niet-schurend schoonmaakeffect.

Ingrediënten: Dicalcium Phosphate Dihydrate, Glycerin, Water (Aqua), Lauryl Glucoside, Hydrated Silica, Cellulose Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Aroma, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Water, Linalool*, Limonene*, Aloe Barbadensis Leaf Extract. * From Natural Essential Oils

Over het merk

Lebon is een glamoureus, luxe én organic mondverzorgingsmerk uit Frankrijk. Biologisch gecertificeerde en natuurlijk ingrediënten worden gecombineerd met heerlijke en natuurlijke geuren en smaken van Grasse. Alle smaken bevatten biologische gecertificeerde Aloe Vera en Green Tea voor gezonde tanden en tandvlees. Daarnaast hebben ze een eindeloze ‘free from’-lijst (o.a. fluoride), mede een van de de redenen dat de Lebon tandpasta’s zo gezond én lekker zijn!