Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Discovery Kit - Warm & Sensual

10,0
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
40,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Houd mij op de hoogte Toevoegen aan favorieten
  • Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel
Delen

Beschrijving

Discovery Kit - Warm & Sensual bevat 4 ml travelprays van vijf Olfactive Studio-geuren:

Autoportrait
De ziel van houtachtige noten wordt blootgelegd in Autoportrait van Olfactive Studio. Een rustgevende dosis van de natuur en haar omhullende hars. De geur is adembenemend in vele facetten!

Close Up
De ambertonen contrasteren en harmoniëren tegelijkertijd met de frisheid van cassis, het vrolijke anijs, het warme tabak en de aromatische koffie tonen. Close Up is een warme intieme geur!

Chambre Noire
Chambre Noir van Olfactive Studio is een sensuele en mysterieuzegeur. De geur openbaart zijn karakter geleidelijk aan, sensuele noten van leer op een achtergrond van warmte en weelde.

Ombre Indigo
De mix van hout en gerookte harsen onthult de stralende weelde van tuberoos, gekruid met saffraan en versmolten in slierten papyrus, wierook en benzoë. Ombre Indigo is een heldere geur, diep, betoverend en met een flamboyante nasleep.

Woody Mood
Meet Woody Mood. De heldere tonen van bergamot en gember leiden de weg, daarna komt een akkoord van sequoia, zwarte thee, wierook en Jatamansi (Himalaya-nardus) tot leven, gevolgd door de laatste betoverende noten van styrax, leer en patchoeli.

Gebruiksadvies

Spray de travelsprays van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij het Franse parfummerk Olfactive Studio ontmoeten de fijnste neuzen uit de parfumeriebranche de inspiratie van moderne fotografen. Zowel geuren als fotografie houden een menselijke gedachte, beleving of beeld vast. Deze poëtische en intieme relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de geuren van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot een verleidelijke combinatie: een match made in heaven! Olfactive Studio is een niche, uniseks parfummerk dat staat voor moderniteit en avant-gardisme.

Reviews (1)

10,0
  • 21-8-2019
    10,0
    Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Verder absoluut niets aan te merken op de service en de verpakking!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €5,95 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35