Naar boven
Antipodes

Jubilation Ultra Nourishing Hand & Body Cream - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een sample potje. Omdat het product niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om veel van onze producten in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifiek product te bestellen.

De Jubilation Ultra Nourishing Hand & Body Cream van Antipodes! Deze sublieme combinatie van pure plantaardige oliën bevat essentiële Omegas 3, 6 en 9 die samenwerken om je huid diep te voeden en snel in de huid trekken. Een flinke dosis aan Vitamine A, C en E zorgt ervoor dat je droge huid een intense hydratatie boost krijgt. De exotische armoma's uit feijoa en zwarte bes zorgen voor een prachtige geur die je geest stimuleren!

Ontdek de wetenschappelijk gevalideerde ingrediënten en formuleringen van de Jubilation Ultra Nourishing Hand & Body Cream die je huid verbeteren op natuurlijke wijze, zodat je je mooier en beter voelt.

De Jubilation Ultra Nourishing Hand & Body Cream is vegatarsich gecertificeerd door de UK Vegetarian Society, een wereldwijd gerespecteerde organisatie voor de beoordeling van de vegetarische status. Deze handcrème zit in een recyclebare aluminium tube en de verpakking is van 100% biologisch afbreekbaar karton uit duurzame bossen.

Gebruiksadvies

Breng de Jubilation Ultra Nourishing Hand & Body Cream van Antipodes royaal aan op de huid om droogheid direct te verminderen. Geschikt voor elk huidtype.

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35