Naar boven
SMPL

SMPL - Exfoliating Konjac Sponge - 1 st

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Ontdek nu het Nederlandse merk SMPL bij Cosmania.nl! Deze SMPL Exfoliating Konjac Sponge is een 100% natuurlijke exfoliërende konjac spons. De spons reinigt en versterkt de huid. Zelfs zonder cleanser reinigt de spons je huid. De konjac spons zogt voor een betere doorbloeding en geeft je huid die gezonde glow! 

De spons reinigt je huid dieper dan je met je handen je huid kunt reinigen. Het reingen van je huid met de spons stimuleert de bloedsomloop, verzacht en verstevigd de huid. De spons is zacht genoeg om de ph-waarde van je huid in tact te houden zodat je deze elke dag kan gebruiken (zelfs als je een gevoelige huid hebt).

Gebruiksadvies

Laat de SMPL Exfoliating Konjac Sponge eerst weken tot dat deze zacht wordt. Knijp het water zacht uit de spons. Masseer met kleine cirkelvormige bewegingen over de huid. Gebruik eventueel een cleanser. Spoel de spons uit na gebruik en hang hem te drogen.

Werkstoffen

De SMPL Exfoliating Sponge is gemaakt van 100% natuurlijke konjac poeder.

Over het merk

SMPL skincare staat voor natuurlijke huidverzorging en gebruikt alleen de beste ingrediënten waarmee het laboratorium in Nederland natuurlijke producten van hoge kwaliteit ontwikkelt. De SMPL huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor iedere huid en multifunctioneel. SMPL natuurlijke huidverzorging richt is op de ingredienten die er echt toe doen en laat het overbodige achterweg, simpel, eerlijk en toe the point. SMPL Skincare simply works!

Ook fijn