Naar boven
SMPL

SMPL - Multifunctional Deodorant - 30 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Ontdek nu het Nederlandse merk SMPL bij Cosmania.nl! De SMPL Multifunctional Deodorant is een natuurlijke deodorant steen. De steen is afkomstig uit Marokko en heeft zijn effectiviteit al eeuwenlang bewezen. De zogenoemde 'Deorock' voorkomt transpiratie en onaangename geuren (ook op je voet), is geheel reukloos en blijft 24 uur werkzaam! De steen helpt ook bij kleine huidproblemen zoals (scheer)wondjes, puistjes en jeuk van muggen- en insectenbeten. De deorock is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en kinderen. Het werkt simpelweg gewoon!

Gebruiksadvies

Het zout in de SMPL Multifunctional Deodorant kristalliseert met water. Wanneer de steen nat gemaakt wordt, laat hij op de huid een klein filmisch laagje achter, zonder je poriën te verstoppen. Dit laagje doodt bacteriën die transpiratie en lichaamsgeur veroorzaken, maar laat je huid op een natuurlijke manier ademen. Maak na gebruik de steen droog.

Werkstoffen

De SMPL Multifunctional Deodorant bestaat uit natuurlijk aluin. Let op: aluin is niet hetzelfde als het schadelijke aluminium dat veel wordt gebruikt in reguliere deodorants.

Over het merk

SMPL skincare staat voor natuurlijke huidverzorging en gebruikt alleen de beste ingrediënten waarmee het laboratorium in Nederland natuurlijke producten van hoge kwaliteit ontwikkelt. De SMPL huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor iedere huid en multifunctioneel. SMPL natuurlijke huidverzorging richt is op de ingredienten die er echt toe doen en laat het overbodige achterweg, simpel, eerlijk en toe the point. SMPL Skincare simply works!

Ook fijn