Naar boven
Olfactive Studio

Olfactive Studio - Flash Back in New York - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
100 ml
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Een stad vol verassingen. Olfactive Studio's Flash Back in New York is uitbundig en vol contrasten. Het begint met een energieke mix van komijn, saffraan en salie. De eerste golf van emotie wordt gaat over in een betoverende hartnoot van violet en jasmijn, en een toon van Toscaans leer dat warmte geeft aan de compositie.

De geur evolueert snel in een langzame en sierlijke beweging in de richting van een warm houtachtig en verslavend akkoord van gerookte berk, papyrus en vetiver.

Perfumeur: Jérôme Epinette

Topnoten: komijn, scharlei, wit linnen, saffraan
Hartnoten: violet, Toscaans leer, jasmijn
Basisnoten: berkenrook, papyrus, vetiver, tonkaboon

Gebruiksadvies

Spray Flash Back in New York van Olfactive Studio aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij het Franse parfummerk Olfactive Studio ontmoeten de fijnste neuzen uit de parfumeriebranche de inspiratie van moderne fotografen. Zowel geuren als fotografie houden een menselijke gedachte, beleving of beeld vast. Deze poëtische en intieme relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de geuren van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot een verleidelijke combinatie: een match made in heaven! Olfactive Studio is een niche, uniseks parfummerk dat staat voor moderniteit en avant-gardisme.

Ook fijn