Naar boven
Mauli

Mauli - Anti-Ageing Skin Massage Tool - 1 st

Merk:
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
75,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Houd mij op de hoogte Toevoegen aan favorieten
  • Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel
Delen

Beschrijving

De handgemaakte Anti-Aging Skin Massage Tool van Mauli is gebaseerd op Ayurveda en ontworpen om de huid op een milde wijze te liften, verstevigen en verzachten. Daarnaast is het een natuurlijk én praktisch hulpmiddel voor ontspanning. Gebruik het thuis, op werk of op reis om spanning en stres los te laten.

De Tension Release Dome wordt aangeboden met een travel-size Supreme Skin Face Serum van Mauli. Gebruik ze in combinatie voor maximale voordelen. Door het serum in te masseren met de Massage Tool, worden de voedingsstofrijke oliën nog dieper in de huid opgenomen om intensief te hydrateren en te beschermen.

 

Gebruiksadvies

Gebruik de Anti-Aging Skin Massage Tool van Mauli ’s ochtends of ’s avonds als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng een serum of olie aan en masseer de huid voor 3-5 minuten met de Dome.

Werkstoffen

De Anti-Aging Skin Massage Tool van Mauli bevat de volgende ingredienten: Virgin Copper, Zinc, Trace Tin

De Supreme Skin Serum Mini van Mauli bevat de volgende ingredienten: Anti-oxidant rich base oils of argan, sweet almond, blackseed, calendula, moringa, watermelon seed. With a therapeutic blend of sweet blood orange, champaca, geranium, Himalayan cedarwood, jasmine sambac, lime, patchouli, Mysore sandalwood, rose absolute, rose otto.

Over het merk

Anita Kaushal richtte Mauli Rituals op met als grootste inspiratiebron de oude Ayurvedische rituelen in het oosten. Ze creëerde het merk voor huid- en lichaamsverzorgings producten die een echt verschil maken voor je huid én je gezondheid.
 
Ayurveda (ah-yoor-veda) is een ‘way of life’. Een methode om zowel lichaam als geest gezond en vitaal te houden. De Ayurveda leer is een combinatie tussen de wetenschap en de holistiek en bestaat al ruim 5000 jaar in India. Ayurveda baseert zich rond het idee dat alles in de natuur gebruikt kan worden om je lichaam en geest te helen.
 
Met maar liefst 5 Beauty Shortlist Awards in 2018 en een Glamour Beauty Powerlist Award, is Mauli in een razendsnel tempo een groot succes geworden. De pure producten van Mauli hebben al tijden fans als modellen Arizona Muse en Lisa Snowdon. En celebrity makeup artist Lisa Eldridge kan niet zonder Mauli!

Ook fijn

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €5,95 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35