Naar boven
Magicstripes

Magicstripes - Lifting Collagen Mask - 1 st

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice
Delen

Beschrijving

Dit innovatieve Lifting Collagen Mask van Magicstripes is een uniek gezichtsmasker dat de huid in de onderste helft van het gezicht versterkt en zichtbaar de gezichtscontouren te definieert en verfraait. De speciaal ontworpen formule met krachtige ingrediënten in combinatie met het type masker bevorderen de natuurlijke V-shape van het gezicht. Het verlicht zwelling in het onderste gedeelte van het gezicht, gaat een dubbele kin tegen en lift de wang en de kaaklijn. Lifting Collagen Mask verfijnt ook de contouren van het de kaak frontaal en van de zijkant, met een lifting-effect voor een strakkere en meer gedefinieerde  kin-en kaaklijn. Daarbij voedt en hydrateert het masker. Het is doordrenkt met een effectieve cocktail van collageen, cafeïne, vitamine C, vitamine E, macadamia-notenolie en water, die zichtbaar de huid van het de kaak en kin liften en stroomlijnen.

Gebruiksadvies

Reinig de huid grondig. Neem het Lifting Collagen Mask van Magicstripes uit de verpakking en verwijder de witte folie. Rek het masker uit en trek de hendels over de oren zodat het masker strak en
compleet over de kin heen zit. Draag het masker 40-60 minuten. Gedurende deze periode kun je je dagelijkse bezigheden voortzetten.

Werkstoffen

Het Lifting Collagen Mask van Magicstripes bevat de volgende ingredienten: Collagen, Caffeine, Vitamin C, Vitamin E, Macadamia nut oil, Water, Hydrogel, Glycerin, Butandiol.