Naar boven
This Works

This Works - Love Sleep Candle - 220 g

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
45,00
Snelle levering
In shopping basket Toevoegen aan favorieten
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Claim de slaapkamer weer voor slaap en intimiteit deze This Works Love Sleep Seduction Candle met een 100% natuurlijke Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli, ‘to switch you off and turn you on’! Creëer een sfeer van connectie, dim het licht en ‘switch off’ met deze 100% natuurlijke, romantische, sensueel geurende kaars voor meer intieme nachten. Doe het licht uit, ‘switch off and turn on’. Deze prachtige kaars bevordert een gevoel van well-being, vermindert zorgen en helpt je om in de stemming te komen voor seks, intimiteit en een vredige slaap. Steek de kaars aan in je slaapkamer terwijl je begint te ontspannen van je dag en laat deze branden, waarbij het ontspannende aroma vrijkomt totdat je hoofd het kussen raakt om te slapen. Ylang Ylang staat bekend om zijn kalmerende, zorg-verminderende eigenschappen en de kracht om de zintuigen te prikkelen, terwijl Patchoeli een zacht kalmerend effect heeft en wierook je stimuleert om diep en rustig te ademen. 94% kon zich 's avonds beter ontspannen (In een gebruikerstest met 25 deelnemers gedurende 14 dagen) Bij This Works begrijpen ze de connectie tussen seks, slaap en welzijn. Als experts op het gebied van slaap en ons circadiaanse ritme introduceren ze daarom nu Love Sleep. Deze productlijn voor de slaapkamer is ontwikkeld om het niveau van ontspanning voor het slapen gaan te verhogen en intimiteit te stimuleren: de oplossing tegen digitale connectie en voor betere slaap en betere relaties.  This Works Love Sleep is ontwikkeld om de kloof tussen seks en welzijn te overbruggen. Het verbetert intimiteit, saamhorigheid en zelfvertrouwen en ondersteunt tegelijkertijd een goede nachtrust. De nieuwste toevoegingen van het Love Sleep-assortiment zijn bedoeld om je omgeving voor het slapengaan te veranderen, waardoor je meer openstaat voor plezier en je de zorgen van de dag loslaat. Want voor ‘App-en’ was er nog ‘aanraking’ en voor ‘likes’ was er lust… Het is tijd om de slaapkamer opnieuw op te eisen voor seks en slaap!

Gebruiksadvies

Voor de fijnste resultaten brand je de This Works Love Sleep Seduction Candle elke keer tot maximaal 4 uur en knip de lont bij voordat je hem opnieuw aansteekt. Brandtijd ongeveer 40 uur. De kaars is vegan en ook te gebruiken bij zwangerschap.

Werkstoffen

100% natuurlijk; bevat alpha-Pinene, di-Limoneene (racemisch). Deze geurkaars is vegan.

Over het merk

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. De award-winning producten van het Engelse ThisWorks bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven. This Works test al hun producten tijden het ontwikkelingsproces ook op een gebruikerspanel om er zeker van te kunnen zijn dat de producten altijd hun beloftes nakomen. Een product wordt niet gelanceerd totdat het hele panel bevestigt: “This Works”!

Ook fijn