Naar boven

Escentric Molecules - Molecule 05 - 100 ml

140,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Houd mij op de hoogte Toevoegen aan favorieten
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de bijzondere niche geuren van Escentric Molecules! Net als Molecule 01, 02, 03 en 04 is Molecule 05 gebaseerd op slechts één natuuridentieke aromamolecuul. In Molecule 05 is het molecuul pure cashmeran en niets anders. Cashmeran heeft een ongewoon complex karakter voor een enkel molecuul. Het combineert een omhullende, muskusachtige zachtheid met droge, aromatische houttoetsen en een zoet, harsachtig dennenaroma. Een parfum als een stralende zomerdag aan zee, waarbij de zonnestralen uiteenvallen in kleine sprankelende deeltjes!
 
De Escentric Molecules geuren komen in drie soorten verpakkingen:
- 100 ml - de full size. Dit is de meest voordelige verpakking. Omdat er geen aparte afsluitdop is toegevoegd, is dit formaat niet heel handig om mee te nemen op reis.
- 30 ml - de cased travel spray. Dit is niet zomaar een reisverpakking: de geur is veilig verpakt in een luxe metalen box. Elke geur/box heeft een eigen kleurcode in een intense metallic tint.
- 30 ml - de refill travel spray. Dit is de refill voor de portable reisverpakking. Het is een spray die 'gewoon' te gebruiken is maar heeft net als de full size geen aparte afsluitdop.

Gebruiksadvies

Spray Escentric Molecules Molecule 05 aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en dat zorgt ervoor dat je het blijft ruiken.
 
Je kunt de geur ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Spray hiervoor twee keer in de lucht en loop door de parfumwolk heen. Je haar neemt de geur dan op. Spray niet direct op je haar want de alcohol in het parfum kan je haar uitdrogen.
 
Je kunt de Escentric Molecules geuren over elkaar heen dragen, je kunt Molecule 05 heel goed combineren of 'layeren' met bijvoorbeeld de complementaire geur van het 05 duo: Escentric 05. Ook in deze geur vind je cashmeran maar het molecule is dan gecombineerd met andere geurnoten. In Escentric 05 is cashmeran geblend met bergamot en sinaasappel. Het hart bestaat uit pittige-frisse laurier en rozemarijn, jeneverbes voor een kruidige toets en cipres voor een droge houtnoot. De basis bestaat uit drie klassieke Mediterrane ingrediënten: cistus labdanum (een klein plantje) dat een zoete, leerachtige en balsemachtige geur heeft. Mastiek (een hars afkomstig van een kleine boom) dat een pure scherpe geur heeft van pas gesnoeide takken en tenslotte een subtiele vijgnoot. Het parfum bevat 15% cashmeran, dit geeft de geur een dennenachtige warmte. Door geuren te combineren kun je je geuruitstraling nog persoonlijker maken!

Werkstoffen

Molecule 05 van Escentric Molecules bevat het volgende ingrediënt:
cashmeran.

Over het merk

Vanaf de lancering in 2006 is parfumhuis Escentric Molecules een fenomeen, de bijzondere geuren hebben een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot: Iso E Super. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum een extra aantrekkingskracht geven. Volgens parfumeur en founder Geza Schoen kun je er nooit genoeg van krijgen. 'Eén snuifje en je wilt de hele fles.'

De geuren van Escentric Molecules zijn zo bijzonder, dat ze wel wat uitleg nodig hebben. De tien geuren zijn opgedeeld in vijf duo's: Escentric 01 en Molecule 01, Escentric 02 en Molecule 02, enzoverder. Telkens is de Escentric-geur een 'blend' of mengsel van verschillende geurnoten rond één bijzondere aromamolecuul. De Molecule-geur bestaat dan uit slechts één ingrediënt, namelijk het bijzondere aromamolecuul waaromheen de bijpassende Escentric-geur is gecreëerd. Een ideale combinatie dus om verschillende geuren over elkaar heen te dragen! De bijzondere niche geuren van Escentric Molecules zijn vanaf nu bij COSMANIA te koop!

Ook fijn