Naar boven

Pestle & Mortar - Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloths - 3 stuks

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice
Delen

Beschrijving

Zoek je een puur, veilig en betrouwbaar cosmeticamerk? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je: Pestle & Mortar is vanaf nu verkrijgbaar bij COSMANIA! Al hun producten zijn vrij van agressieve chemicaliën of schadelijke ingrediënten.
Ook de Pestle & Mortar Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth, die is gemaakt van 100% katoen. Dit dubbelzijdige multifunctionele doekje maximaliseert de voordelen van je reinigingsproducten - zoals de Pestle & Mortar Erase Balm Cleanser en Renew Gel Cleanser - zodat je huid altijd schoon en  verzorgd aanvoelt. De reinigingsdoek heeft een natuurlijk exfoliërende kant gemaakt van mousseline en een gladdere katoenen kant voor het gladmaken en verzachten van je teint. Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth is onderdeel van de Pestle & Mortar 'double cleanse routine'. Dubbele reiniging is het tweemaal achter elkaar schoonmaken van de huid. Dat klinkt 'dubbelop' maar heeft verschillende voordelen voor de huid. De eerste reiniging verwijdert SPF (zonbescherming) en make-up, terwijl de tweede reiniging je huid zachtjes exfolieert en polijst. Dubbele reiniging zorgt ervoor dat de huid optimaal wordt voorbereid voor opname van actieve ingrediënten in crèmes en serums. Het dubbele reinigingssysteem van Pestle & Mortar bestaat uit drie onderdelen: Erase Balm Cleanser, Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth en Renew Gel Cleanser.

Gebruiksadvies

Masseer Erase  Balm Cleanser 's avonds op een droge huid en verwijder het met de mousseline-kant van de Pestle & Mortar Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth. Reinig vervolgens het gezicht en de hals met Renew Gel Cleanser en gebruik de zachtere kant van de Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth.

Werkstoffen

Erase & Renew Double Sided Cleansing Face Cloth van Pestle & Mortar is gemaakt van 100& katoen en kan in de wasmachine.

Over het merk

De makers van huidverzorgingsmerk Pestle & Mortar begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als je huid er niet goed uitziet en aanvoelt. Ze gebruiken daarom natuurlijke ingrediënten en combineren ze, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, met technologische actieve stoffen in de meest werkzame concentraties en met pH-waarden die de huid respecteren. Het resultaat? Verzorgingsproducten die simpel zijn in gebruik, zijn geformuleerd voor alle huidtypes, krachtige ingrediënten en natuurlijke extracten bevatten maar niets dat schade aan de huid kan doen. Bij Pestle & Mortar is minder juist meer!

Ook fijn