Naar boven
Pestle & Mortar

Pestle & Mortar - The Bestsellers Kit - 3 x 30 ml + 15 ml

126,00 89,00
Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Zoek je een puur, veilig en betrouwbaar cosmeticamerk? Maak dan nu kennis met de producten van Pestle & Mortar, die vrij zijn van agressieve chemicaliën of schadelijke ingrediënten. Met deze Bestsellers Kit kun je de 'hero products' op een voordelige en leuke manier proberen. Met het Pure Hyaluronic Serum (full size 30 ml), de Recover Eye Cream (full size 15 ml), de Hydrate Lightweight Moisturiser (30 ml) en de Renew Gel Cleanser (30 ml), bevat deze prachtige geschenkverpakking alles wat je nodig hebt voor een huid die er gezond uitziet en goed aanvoelt.

Gebruiksadvies

Gebruik de producten uit de Pestle & Mortar Bestsellers Kit in de volgende volgorde: Renew Gel Cleanser, Recover Eye Cream, Pure Hyaluronic Serum en Hydrate Lightweight Moisturiser.

Werkstoffen

Kijk bij het betreffende product voor de volledige ingrediëntenlijst. Pestle & Mortar is 100% vrij van dierlijke grondstoffen en restanten van organische oplosmiddelen, vrij van parabenen en propyleenglycol en dierproefvrij.

Over het merk

De makers van huidverzorgingsmerk Pestle & Mortar begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als je huid er niet goed uitziet en aanvoelt. Ze gebruiken daarom natuurlijke ingrediënten en combineren ze, zonder concessies te doen aan de kwaliteit, met technologische actieve stoffen in de meest werkzame concentraties en met pH-waarden die de huid respecteren. Het resultaat? Verzorgingsproducten die simpel zijn in gebruik, zijn geformuleerd voor alle huidtypes, krachtige ingrediënten en natuurlijke extracten bevatten maar niets dat schade aan de huid kan doen. Bij Pestle & Mortar is minder juist meer!

Ook fijn