Naar boven
YVRA

YVRA - 1500 L'Essence de Distance - 2 x 8 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

YVRA 1500 l'Essence de Distance is een verslavend parfum dat een onweerstaanbare indruk achterlaat. De kruidige en houtachtige geur met Osmanthus, een krachtig ruikende plant die afkomstig is uit de Himalaya, prikkelt de neus direct. Om de kracht íets te compenseren is ook een verfrissende mix van sinaasappel, munt en beukenhout toegevoegd. Ondanks deze toevoeging, blijft het parfum intens en aanwezig. Iedereen binnen de 1500 millimeter zal aangenaam verrast zijn door de unieke geur die jij met je meedraagt – vandaar de naam YVRA 1500 L'Essence de Distance.

Gebruiksadvies

Spray YVRA 1500 op de polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Over het merk

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!

Ook fijn