Naar boven
JOIK

JOIK - Fragrance Diffuser Lumiere Du Soleil - 100 ml

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Fleur elke kamer op met de prachtige verpakking en heerlijke geur van deze chique interieuraccessoire: de JOIK Home & Spa Fragrance Diffuser! De formule bevat alleen de beste, natuurlijke geuroliën die voor een subtiel, maar langhoudend aroma zorgen. De geur Lumiere du Soleil bevat tonen van roze peper, neroli en bergamot die een sensueel aroma afgeven. Dit wordt versterkt door een warme blend van wierook, patchouli en vanille terwijl lelie en jasmijn juist voor een fris, bloemig hintje zorgen.

Gebruiksadvies

Plaats de JOIK Home & Spa Fragrance Diffuser rietenstokjes in de fles zodat de stokjes de geur kunnen opnemen en binnen 24 uur kunnen verspreiden.

Over het merk

Estland, het land waar JOIK is opgericht en nog steeds alle inspiratie vandaan haalt. Het merk combineert de beste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap, trendy designs en Scandinavische huidverzorgingstradities. Er worden nooit compromissen gesloten: het brede productassortiment staat geheel in het teken van duurzaamheid, eerlijkheid en effectiviteit. Daarnaast zet JOIK tradities voort maar is tegelijkertijd constant in ontwikkeling in lijn met de hedendaagse wereld. Wist je bijvoorbeeld al dat het merk als eerste van Estland geheel organic was?