Naar boven
The Coucou Club

The Coucou Club - Coucou Mini LED Lamp - 1 st

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Word je eigen nagelstyliste! Creëer binnen enkele minuten de mooiste nageldesigns met de Coucou Semi-Cured Nail wraps, die voor 60% gehard zijn (vandaar Semi-Cured). Nadat de wraps zijn aangebracht verhard je ze tot 100% voor slechts 60 seconden onder de Coucou Mini LED Lamp en blijven de wraps voor zeker 12 dagen mooi op de nagels zitten. De roze Coucou Mini LED Lamp is zakformaat en dus makkelijk overal naartoe mee te nemen.

Gebruiksadvies

Stap 1. Maak je nagels glad met behulp van de meegeleverde nagelvijl en verwijder de dode huid rond de nagels. Stap 2. Maak nagels schoon met een acetondoekje, wacht tot je nagels droog zijn. Stap 3. Kies de juiste maat, verwijder de beschermfolie. Stap 4. Plaats voorzichtig op de nagel, je kunt de wrap voorzichtig uitrekken om op je nagel te passen. Stap 5: Gebruik de houten stok om druk uit te oefenen rond de randen. Stap 6. Verwijder het teveel met behulp van de bijgeleverde nagelvijl. Stap 7. Cure voor 60s met de Coucou Mini LED-lamp (niet inbegrepen) voor een sterke manicure). Optioneel: Voeg 1 laag top coat toe voor extra glans en hard uit voor nog eens 60s.

Over het merk

Hi, hey, coucou! Geïnspireerd door eeuwenoude rituelen en de nieuwste trends op het gebied van beauty, brengt The Coucou Club huidverzorgingstools en accessoires die jouw beautyroutine naar een hoger niveau tillen. Of je nou voor de Coucou Jade Roller, Gua Sha of Cupping Kit gaat… Alle producten zijn goedgekeurd door schoonheidsexperts als dermatologen, huidartsen en make-upartiesten.