Naar boven
Marley's Amsterdam

Marley’s Amsterdam - Bottle for Shampoo - 500 ml

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Wist je dat ‘normale’ shampoos voor 80% uit water bestaan? Best onnodig om vrachtwagens te laten rijden met al dat water, als we dit thuis allemaal uit de kraan kunnen halen… vindt Marley’s Amsterdam! Dit Nederlandse merk biedt daarom pure en natuurlijke shampoovlokken waarbij je zelf water toepast. Zo kun je genieten van een goede, vloeibare shampoo zonder onnodige CO2-uitstoot. Deze lege Marley’s Amsterdam fles kun je samen met de vlokken gebruiken om de shampoo te creëren. Bevat een handig pomp en is gemaakt van gerecycled plastic.

Gebruiksadvies

Stap 1: Voeg 450 ml kokend water toe aan de Marley's zak en roer door. Stap 2: Laat het staan tot alle vlokken zijn opgelost. Giet het vervolgens over in de Marley’s fles. Stap 3: Zet de fles (zonder pomp) een nachtje in de koelkast en de tijd doet de rest. Stap 4: Draai de pomp op de fles, schud de fles nog even goed door en je dag kan beginnen! Stap 5: Schud de fles altijd even voor je je haar gaat wassen.

Over het merk

Marley’s Amsterdam biedt pure en natuurlijk shampoo - in de vorm van vlokken! Waarom? De ‘normale’ shampoos (zoals wij die kennen) bestaan namelijk voor 80% uit water en dat vindt dit Amsterdamse merk zonde. Want waarom onnodig veel vrachtwagens laten rijden met al dat water, als we thuis allemaal water uit de kraan hebben. Met deze shampoovlokken koop je geen shampoofles met onnodig veel water, maar voeg je dit zelf thuis pas toe. Hierdoor heb je toch een fijne vloeibare shampoo zoals je dat gewend bent, maar zonder de onnodige CO2-uitstoot.