Naar boven
Baxter of California

The Safety Razor

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De Safety Razor van Baxter of California is een verchroomd traditioneel scheermes. De specifiek voor Baxter of California gemaakte Double Edge Safety Razor, ook wel DE-blader genoemd, is speciaal voor de serieuze natscheerders onder ons gemaakt. De scheermes is beter bekend als het scheermes wat je vader of grootvader gebruikte. Het scheermes werd voor het eerst geïntroduceerd eind 18e eeuw als een veiliger alternatief voor een keelmes. En tegenwoordig is het weer helemaal ‘in’ om op deze manier veilig, comfortabel en glad te scheren! Het scheermes komt in een mooie matzwarte box, met een setje scheermesjes en een instructiekaartje.

Baxter of California is dé Amerikaanse huidverzorgingspionier met geavanceerde producten voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. De formules bestaan uit een combinatie van moderne wetenschap en traditionele, zuivere en natuurlijke ingrediënten en zijn perfect voor alle huidtypes. Het hightech assortiment biedt mannen anti-aging, scheer-, reinigings- en basisproducten voor de huid. Van guy-next-door tot Hollywood ster, in California lopen ze er allemaal mee weg. En nu is de beurt aan Nederland!

Gebruiksadvies

De The Safety Razor van Baxter of California biedt een glad en comfortabel scheerresultaat, maar werkt een beetje anders dan de moderne standaard scheermessen. Dit scheermes heeft namelijk geen flexibele meebewegende kop, dus je moet net een andere techniek gebruiken om wondjes en sneetjes te voorkomen. Probeer kortere, rechte slagen, en vermijdt 'draaien'. Druk lichtjes op het mes en probeer een hoek van ongeveer 30 graden te maken van het handvat ten opzichte van de huid. Ga langzaam, gun jezelf even de tijd, dat werpt zeker z’n vruchten af voor een comfortabel gevoel en gladheid. Om een gladder resultaat te bereiken, trek je de huid op de moeilijk te scheren gebieden, zoals onder de neus en kaak lijn even strak. Ben ben je vatbaar voor ingegroeide haren? Scheer in de richting van de haargroei.Hoewel dit niet het meest glad scheert, zal het scheren minder irritatie en ingegroeide haren opleveren. Dit scheermes is juist ideaal voor mannen die gevoelig zijn ingegroeide haren!

Over het merk

Baxter of California is een trendsettend Amerikaans verzorgingsmerk voor mannen, met geavanceerde producten voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. De formules van dit LA-style grooming merk bestaan uit een combinatie van moderne wetenschap en traditionele, zuivere en natuurlijke ingrediënten. Ze zijn perfect voor alle huidtypes. Het high-tech assortiment biedt mannen anti-aging, scheer-, reinigings- en basisproducten voor huid en haar. Van guy-next-door tot Hollywood ster, in California lopen ze er allemaal mee weg, en nu is het ook tijd voor de Nederlandse man!