Naar boven
Aurelia Probiotic Skincare

The Jet Set Weekender - 1 muslin, 5 ml, 2 ml, 2 ml, 2 ml & 2 ml

8,0
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 14,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Kan je niet meer zonder je ideale huidverzorging maar heb je een weekendje weg in het vooruitzicht? Aurelia to the rescue! De Jet Set Weekender van Aurelia Probiotic Skincare voorziet je van al je musthaves in sample size! Deze set is ook ideaal om de producten een keer uit te proberen, zonder meteen de full size producten aan te hoeven schaffen.

Deze set bevat:
 • Miracle Cleanser (5ml)
 • Revitalise & Glow Serum (2ml)
 • Cell Revitalise Day Moisturiser (2ml)
 • Cell Revitalise Night Moisturiser (2ml)
 • Cell Repair Night Oil (2ml)
 • 1 full-size bamboo muslin cloth

Gebruiksadvies

Kijk voor het volledige gebruiksadvies bij de individuele producten.

Werkstoffen

Kijk voor de volledige ingrediëntenlijst bij de individuele producten.

Over het merk

Dat probiotica goed is voor je buik wisten we al! En het is nog voor veel meer dingen goed. Aurelia Probiotic Skincare zweert er daarom bij en stopt het in hun wetenschappelijk ontwikkelde, natuurlijke producten die huidveroudering tegengaan. Aurelia Probiotic Skincare verlegt de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, next generation probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten. Aurelia Probiotic Skincare is een extreem succesvol en multi award-winning Brits skincare merk, opgericht in 2013 door dermatologie expert Claire Vero en nu al uitgegroeid tot publiekslieveling. Ontdek de next generation skincare en power van probiotics van Aurelia Probiotic Skincare!

Reviews (4)

8,0
 • 23-11-2017
  10,0
  Geweldig manier om kennis te maken met prachtige producten van Aurelia of als een cadeau te geven! Ik ben zeer groot fan van dit merk en ontzettend blij dat dankzij Cosmania had ik kennis mogen maken met dit merk:)
 • 24-11-2015
  2,0
  Had hoge verwachtingen van deze producten, maar helaas werkt het niet voor mijn huid. Het ruikt heerlijk naar Jasmijn en Neroli. Wel zo sterk dat het duidelijk is dat er hoge concentraties essentiële oliën zijn gebruikt, te veel voor mijn gevoelige huid. Ik kreeg er pukkels van en andere irritaties. De olie vond ik ook een onprettige stroeve structuur hebben. Daarnaast mis ik ook de essentiële zonnebescherming. Vind de lijn eerder een hype (probiotica, biologisch etc) dan daadwerkelijke goede huidverzorging die de conditie van de huid echt verbetert zoals de producten van Paula's Choice. Wel handig om eerst proefjes te kunnen uitproberen, maar wel prijzig voor een paar proefjes. Nee, ik ben geen fan.
 • 5-11-2015
  10,0
  Ik heb dit mooie merk pas ontdekt en vond het wel handig om deze set te proberen zodat ik gelijk met alle producten kennis kon maken. Dat heb ik geweten. Mijn conclusie is dat alle producten van hoge kwaliteit zijn. Voelt zeer prettig aan, ruikt goddelijk. Ik durf te zeggen dat er geen beter merk bestaat.
 • 4-11-2015
  8,0
  Dit is heel handig als je veel reist of voor cadeau. Leuk als je iemand net zo wil laten genieten van de aurelia producten als jijzelf....