Naar boven
Aurelia Probiotic Skincare

Monday to Sunday Bamboo Muslins

9,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Om optimale resultaten te bereiken heb je in de filosofie van Aurelia Probiotic Skincare meer nodig dan alleen warm water om de cleanser en het vuil af te spoelen. Met het antibacteriële bamboo mousseline doekje veeg je alle dagelijks vuil en make-up van je gezicht terwijl je meteen de microcirculatie stimuleert.

Aurelia Probiotica Skincare is een extreem succesvol en award-winning Brits skincare merk, opgericht in 2013 en nu al uitgegroeid tot publiekslieveling. Met hun wetenschappelijke onderzoeken verlegt Aurelia Probiotica Skincare de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, next generation probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten.

Gebruiksadvies

De antibacteriële bamboo mousseline doekjes kun je twee tot drie keer gebruiken. Daarna kunnen ze gewoon in de wasmachine en droger om ze weer te gebruiken. Zo kun je per week een pakketje gebruiken en hergebruiken.

Over het merk

Dat probiotica goed is voor je buik wisten we al! En het is nog voor veel meer dingen goed. Aurelia Probiotic Skincare zweert er daarom bij en stopt het in hun wetenschappelijk ontwikkelde, natuurlijke producten die huidveroudering tegengaan. Aurelia Probiotic Skincare verlegt de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, next generation probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten. Aurelia Probiotic Skincare is een extreem succesvol en multi award-winning Brits skincare merk, opgericht in 2013 door dermatologie expert Claire Vero en nu al uitgegroeid tot publiekslieveling. Ontdek de next generation skincare en power van probiotics van Aurelia Probiotic Skincare!

Reviews (3)

9,0
 • 18-4-2018
  10,0
  Iedereen zou deze moeten gebruiken - ze verfijnen de huidstructuur en geven je huid een mooie glans. Eigenlijk heb je bij dagelijks gebruik geen scrub meer nodig. Goede investering dus !
 • 18-4-2018
  8,0
  Fijne doekjes ideaal bij de mirade cleanser. Echter vind ik ze wel best duur.
 • 12-7-2015
  10,0
  Ik gebruik de doekjes iedere ochtend en iedere avond. Ze geven me een luxe SPA-gevoel en door de lichte exfoliërende werking, kunnen het serum en de nachtcrème nog beter worden opgenomen. Ze krimpen overigens niet in de wasmachine.