Naar boven
Cowshed

Udderly Gorgeous Cooling Leg & Foot Treatment - 250 ml

10,0
Delen

Beschrijving

De Cowshed Udderly Gorgeous Leg & Foot Treatment van Cowshed is een verkoelende en kalmerende verzorging die speciaal is ontwikkeld om je benen en voeten tot rust te brengen.

De been- en voetenverzorging bevat duindoorn olie, een verzachtende werkstof boordevol vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren om je huid te verwennen en te beschermen.

Gebruiksadvies

Masseer de voeten en benen goed in. Geef jezelf en je voeten ook een moment van rust door de gelcrème volledig te laten absorberen.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in andere Cowshed Udderly Gorgeous producten, zoals de Stretch Mark Oil of Balm, de Bath & Shower Gel of de Bath Salts.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Udderly Gorgeous Cooling Leg & Foot Treatment van Cowshed zijn:
  • Duindoorn olie: stekelige plant geteeld op zand duinen. Staat bekend om z’n rijke, natuurlijke bron van vitaminen, caroteen, mineralen en essentiële vetzuren. Deze verzachtende werkstof verwent en beschermt de huid.

Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën en geen andere allergene stoffen. Niet getest op dieren.

Reviews (1)

10,0
  • 6-3-2012
    10,0
    Ik sta de ganse dag recht in mijn winkel. Deze verzorging is echt ideaal om je benen en voeten tot rust te laten komen. Het is een soort van "gel" die lekker fris aanvoelt en die onmiddellijk in de huid trekt. Dit heeft een oppeppend effect. Je voeten en benen voelen meteen lichter. Wat mij betreft een echte aanrader!