Naar boven
Jacks Beauty Line

No. 5 Shader Flat Short

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Deze ‘Shader flat-short’ kwast van Jacks Beauty Line, is samen met de ‘Shader Round kwast’ (nummer 7), perfect om oogschaduw aan te brengen, in welke vorm dan ook. Met de platte kant kun je goed je oogschaduw aanbrengen naar je wenkbrauwen toe en aan de onderkant van je ogen. Hoe vaster en korter de haren van de kwast gebonden zijn, des te intensiever de kleur.

Deze kwast bestaat uit witte geitenharen, maar hiervoor zijn geen dieren gestorven. De kwast is makkelijk schoon te maken en blijft dus langer houdbaar en mooi.

De kwast bestaat uit Duits gerecycled hout. Iedere kwast wordt uniek gemaakt door de unieke stijl, gecreëerd met acrylverf. Er worden verschillende verfcombinaties gebruikt, creativiteit kent geen grenzen, waarna een lak coating over de acrylverf gaat voor bescherming. Iedere kwast is uniek en straalt een prachtige handarbeid uit. Daardoor kan de kleur van de kwast die je bestelt ook afwijken van de afgebeelde kleur.

Op dit moment hebben we bij COSMANIA zeventien kwasten van Jacks Beauty Line die het hart van elke make-up liefhebber sneller doen laten slaan!

Gebruiksadvies

Reinig de Jacks Beauty Line kwast regelmatig. Na elk gebruik is niet nodig, maar als je elke dag make-up draagt, adviseren we je om de kwast een keer per week schoon te maken met een speciale zeep voor kwasten of shampoo. Breng een beetje shampoo aan in de palm van je hand en haal de kwastharen erdoor heen. Spoel daarna de kwastharen zachtjes uit met lauw warm water.

Belangrijk is dat je het haar van de kwast voorzichtig droog wrijft met een handdoek of tissue en het haar daarna weer in vorm brengt. Laat de kwast liggend drogen of met de haren naar beneden. Door goede zorg gaat de kwast jaren mee!

Over het merk

Verantwoorde en prachtige beautykwasten met een eigen signatuur, dat is hét kenmerk van de kwastenlijn van Jacks Beauty Line, opgericht door Miriam Jacks. Vanuit haar eigen ervaring als gevierd make-up artist raakte ze regelmatig haar kwasten kwijt in de chaos van grote fotoshoots en modeshows. Ze besloot hier iets aan te doen en ontwikkelde haar eigen kwastenlijn waar kleur, kwaliteit en variatie de boventoon voeren. Ontdek ook de unieke, handgemaakte en super stylish make-up kwasten van Jacks Beauty Line!