Naar boven
La Parfumerie Moderne

La Parfumerie Moderne - No Sport - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
100 ml
  • Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel
Delen

Beschrijving

Leer meer over het verhaal van No Sport van La Parfumerie Moderne bij COSMANIA! No Sport van La Parfumerie Moderne durft het aan om de koningin van de bloemen aan te kleden als een 'dandy'. De naam van deze geur? Deze geeft een knipoog naar Winston Churchill die leefde in een beroemd Londens art deco hotel in de tijd van de Blitz en "No sports" was het antwoord op de vraag van een journalist hoe hij het allemaal klaarspeelde om zoveel in z'n leven te realiseren.

No Sport brengt je naar het balkon met uitzicht over het Hyde Park in Londen: het harsachtige groen van Galbanum, de vochtige grond van patchoeli en struikgewas & wortels van Vetiver. In de plantenbakken beneden op het terras staan rozenstruizen en geraniums, die een heerlijke citroen- en muntgeur verspreiden. Op het terras staat een extravagante lord die de geur van tabak, haver en amandelen verspreidt met zijn Havana. No Sport brengt een origineel akkoord van Roos en Tabak, een gevatte kwinkslag!

Topnoten: Bergamot, Galbanum
Hartnoten: Roos, Geranium, Roze peppe en Kruidnagel
Basisnoten: Roos, Tonkaboon, Sandelhout en Liatrix

Gebruiksadvies

Spray No Sport van La Parfumerie Moderne aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Sommige locaties hebben een ziel. Je voelt het als je er bent en het leeft voort in verhalen. Het zijn deze herinneringen aan de unieke sfeer van legendarische luxehotels die inspireerden tot de parfums van La Parfumerie Moderne. Elke parfumcreatie onthult andere ingrediënten, die een unieke sfeer aan de geur geven en de elegantie en schoonheid van het interbellum laten herleven. Ontdek de vijf-sterren-geuren van La Parfumerie Moderne!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €5,95 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35