Naar boven
La Parfumerie Moderne

Désarmant - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Désarmant brengt het parfum van de geheimzinnige flacon in een neo-barok hotel weer tot leven. Seringen, in deze tijd? Dat is nogal gewaagd! Seringen... een lentegeur, een bloem waar iedereen van houdt, maar ook een bloem die lang geleden de hoofdrol in de parfumerie speelde. 

Mossig kreupelhout, rijkelijke mauve trossen, nectar van vanille en dan een bedelmende, dierlijke zucht, bijna leerachtig wanneer het parfum ten volle openbloeit. Désarmant van La Parfumerie Moderne schenkt seringen haar adelbrieven en haar raffinement terug. 

Topnoot: Mandarijn
Hartnoten: Kaneel, Styrax, Ylang-Ylang en Roos
Basisnoten: Roos, Osmanthus, Vanille en Benzoë.

Gebruiksadvies

Spray Désarment van La Parfumerie Moderne aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Sommige locaties hebben een ziel. Je voelt het als je er bent en het leeft voort in verhalen. Het zijn deze herinneringen aan de unieke sfeer van legendarische luxehotels die inspireerden tot de parfums van La Parfumerie Moderne. Elke parfumcreatie onthult andere ingrediënten, die een unieke sfeer aan de geur geven en de elegantie en schoonheid van het interbellum laten herleven. Ontdek de vijf-sterren-geuren van La Parfumerie Moderne!