Naar boven
La Parfumerie Moderne

Cuir X - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Leer meer over het verhaal van Cuir X van La Parfumerie Moderne bij COSMANIA! Cuir X is een fluisterend verhaal in de salon van een groot, bekend en luxueus hotel in Parijs bij de Tuilerieën dat koningen, de mâitresse van een keizer en een Catalaans genie met een ocelot aan de leiband heeft zien passeren... 

Wisky nippend, weggezakt op een leren bank... De tijd staat stil. Echo's van vroeger... Hutkoffers, clubfauteuils, een poederdoos van macassar: met Cuir X van La Parfumerie Moderne komt de iconische stijl van de jaren '20, van de Garconnes en de avonturiers weer tot leven. Amber en saffraan-getint leer gemengd met poederige iris, met in de basis warme, zachte noten van Vanille, Cistusroos en Tonkaboon. 

Topnoten: Mandarijn en Elemi
Hartnoten: Jasmijn, Iris en Saffraan
Basisnoten: Vanille, Cistusroos en Tonkaboon

Gebruiksadvies

Spray Cuir X van La Parfumerie Moderne aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Sommige locaties hebben een ziel. Je voelt het als je er bent en het leeft voort in verhalen. Het zijn deze herinneringen aan de unieke sfeer van legendarische luxehotels die inspireerden tot de parfums van La Parfumerie Moderne. Elke parfumcreatie onthult andere ingrediënten, die een unieke sfeer aan de geur geven en de elegantie en schoonheid van het interbellum laten herleven. Ontdek de vijf-sterren-geuren van La Parfumerie Moderne!