Naar boven
Brecourt

Ambre Noir - 50 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Ambre Noir van Brecourt is een sensuele geur van amber, gecreëerd door Emilie Bouge in 2010. Inspiratie: de mysterieuze sensualiteit van het ingrediënt, van magnetische en zonnige liefdes elixirs.
De geur is een amberakkoord, gesublimeerd met wulps sandelhout. Mirre, een sterke concentratie aan cistusroos-labdanum (bijna zwart van kleur) en de verslavende accenten van absolu van vanille uit Madagaskar. Het parfum dank zijn exclusieve karakter aan een vleugje Calabrische bergamot, wat blaadjes magnolia en vluchtige iris.

Topnoten: bergamot, magnolia en mirre
Hartnoten: sandelhout, amber, cistusroos-labdanum en iris
Basisnoten: amber, vanille en musk

Brecourt is een Frans parfumhuis en vertaalt bijzondere momenten in speciale parfums! Oprichtster Emilie Bouge wil met Brecourt haar passie voor parfums delen met iedereen. Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties in prachtige geuren.

Gebruiksadvies

Spray Ambre Noir van Brecourt aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Oprichtster Emilie Bouge deelt met Brecourt haar passie voor parfums met iedereen! Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties. Ze vangt bijzondere momenten in speciale parfums voor hem en haar. Als ervaren ‘neus’ en als kleindochter van ondernemers van een Frans parfumhuis zet Emilie de familietraditie voort. Ze voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de historie door de Franse parfumtraditie te combineren met de moderne tijdgeest. Emilie Bouge: "Ik heb speciale plaatsen en bijzondere momenten van de dragers van mijn geuren in een flacon gevangen, om hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ontdek snel welke geuren van Brecourt het beste bij jouw persoonlijkheid passen!