Naar boven
Brecourt

Mauvais Garcon - 100 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De inspiratie voor Mauvais Garcon van Brecourt zijn de mannen die met hun viriele look en houden de wereld willen veroveren, maar ze doen het uiteindelijk met een scherpe geest. Het zijn zeker geen koorknaapjes ;-). De creatie van deze geur: een combinatie van hout (ceder uit Virginia, patchoeli uit Indonesië) en frisse kruiden (kaneel uit Ceylon en notmuskaat) roept mannelijkheid op die contrasteert met een geraffineerd akkoord van sandel en witte bloemen. Het verslavende karakter van het parfum wordt versterkt door de zoete accenten van tonkaboon en vanille.

Topnoten: bergamot, kaneel, basilicum, elemi en nootmuskaat
Hartnoten: lavendel, artemisia en witte bloemen
Basisnoten: sandelhout, cederhout, patchouli, tonka en vanille

Brecourt is een Frans parfumhuis en vertaalt bijzondere momenten in speciale parfums! Oprichtster Emilie Bouge wil met Brecourt haar passie voor parfums delen met iedereen. Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties in prachtige geuren.

Gebruiksadvies

Spray Mauvais Garcon van Brecourt aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Oprichtster Emilie Bouge deelt met Brecourt haar passie voor parfums met iedereen! Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties. Ze vangt bijzondere momenten in speciale parfums voor hem en haar. Als ervaren ‘neus’ en als kleindochter van ondernemers van een Frans parfumhuis zet Emilie de familietraditie voort. Ze voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de historie door de Franse parfumtraditie te combineren met de moderne tijdgeest. Emilie Bouge: "Ik heb speciale plaatsen en bijzondere momenten van de dragers van mijn geuren in een flacon gevangen, om hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ontdek snel welke geuren van Brecourt het beste bij jouw persoonlijkheid passen!