Naar boven
Brecourt

Brecourt - Poivre Bengale - 50 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
50 ml
  • Same Day Delivery van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Nederlandse webshop met winkel in Amsterdam
Delen

Beschrijving

Kipling zei dat wie India niet had gezien, niet wist wat zien betekende. Dat geldt nog veel meer voor de geuren. Voor Poivre Bengale, de tweede akte van de collectie Les Éphémères van Brecourt koos Emilie specerijen, reizen, warmte, herkomst en weelde. Bengaalse peper is de eerste specerij die in de Oudheid naar Europa kwam. Hij was kostbaarder dan goud en werd zelfs in de plaats van geld gebruikt. Dit subtiele kleinood, zoeter dan onze moderne peper en nooit eerder in de parfumerie gebruikt, wordt tot zijn recht gebracht door muskaat, absolue van kruidnagel en gember die hem met hun contrast versterken. Een scherp accent in een exotisch akkoord met sandelhout, kasjmierhout, leder en amber. Een bedwelmende geur voor wie van een parfum met karakter houdt.

Topnoten: bengaalse peper, gember
Hartnoten: absolue van kruidnagel, muskaat, sandelhout
Basisnoten: leder, kasjmierhout, amber

Brecourt is een Frans parfumhuis en vertaalt bijzondere momenten in speciale parfums! Oprichtster Emilie Bouge wil met Brecourt haar passie voor parfums delen met iedereen. Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties in prachtige geuren. Bij haar specifieke collectie “Les Émphémères” waar deze geur een onderdeel van is, breekt Emilie van Brecourt met de gangbare regels voor geurcombinaties die de parfumwereld veel gebruikt. Zij gebruikt zeer zeldzame ingrediënten en laat in zekere zin de geuren hun dragers kiezen!

Gebruiksadvies

Spray Poivre Bengale van Brecourt aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Oprichtster Emilie Bouge deelt met Brecourt haar passie voor parfums met iedereen! Een passie voor het zeldzame, het exclusieve. Een passie voor kwaliteit en voor de oneindige zoektocht naar de expressie van nieuwe emoties. Ze vangt bijzondere momenten in speciale parfums voor hem en haar. Als ervaren ‘neus’ en als kleindochter van ondernemers van een Frans parfumhuis zet Emilie de familietraditie voort. Ze voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de historie door de Franse parfumtraditie te combineren met de moderne tijdgeest. Emilie Bouge: "Ik heb speciale plaatsen en bijzondere momenten van de dragers van mijn geuren in een flacon gevangen, om hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ontdek snel welke geuren van Brecourt het beste bij jouw persoonlijkheid passen!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35