Naar boven
Frapin

Caravalle Epicée - 100 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Caravalle Epicée van Frapin, ook wel omschreven als een initiele reis. Zeilen spelen in de wind, schepen bonken in tegen de golven met de lading Cognac, Tabak, Sandelhout, Koriander, Muskaat, die bestemd zijn voor verre landen. Een reis naar het weelderige en het bedwelmende.

Topnoten: Koriander, Muskaat
Hartnoten: Peper, Tijm, Gaïac hout
Basisnoten: Patchouli, Amber, Tabak, Sandelhout

Gebruiksadvies

Spray Caravalle Epicée van Frapin aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij de familie Frapin draait het al eeuwen om cognac. Sinds 1270 streven ze naar perfectie op Château de Fontpinot in het hart van de Grande Champagne in Frankrijk. Deze passie maakte hen tot de beroemdste producent van cognac, champagne en…. parfums! Een Frapin geur neemt je mee naar plaatsen van perfecte schoonheid, sfeer, feest en verleiding.
 Ontdek de kleuren, de geuren, harmonie en spannende sensaties. De geuren zijn betoverend en luxe. Alle parfums vertellen hun eigen stukje van de familie Frapin en de tijd waarin zij leefden. Ontdek bij welke tijdgeest jij het beste past!