Naar boven
Frapin

Passion Boisée - 100 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Passion Boisée van Frapin, ook wel herinneringen aan het verleden genoemd. De parfum doet je denken aan lange wandelingen in het bos, lederen zetels, decoratieve houtbewerking met een frisse touch. Door de mandarijn bevat de parfum de juiste frisheid, maar door kruidnagel en cederhout maakt het een mysterieuze geur.

Topnoten: Mandarijn, Nootmuskaat
Hartnoten: Rum, Eikenmos, Kruidnagel
Basisnoten: Leder , Patchouli, Cederhout

Gebruiksadvies

Spray Passion Boisée van Frapin aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij de familie Frapin draait het al eeuwen om cognac. Sinds 1270 streven ze naar perfectie op Château de Fontpinot in het hart van de Grande Champagne in Frankrijk. Deze passie maakte hen tot de beroemdste producent van cognac, champagne en…. parfums! Een Frapin geur neemt je mee naar plaatsen van perfecte schoonheid, sfeer, feest en verleiding.
 Ontdek de kleuren, de geuren, harmonie en spannende sensaties. De geuren zijn betoverend en luxe. Alle parfums vertellen hun eigen stukje van de familie Frapin en de tijd waarin zij leefden. Ontdek bij welke tijdgeest jij het beste past!