Naar boven
Frapin

Paradis Perdu - 100 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Paradis Perdu van Frapin, een penetrante groene creatie, met een warme houtachtige basis. Gemaakt met de vitaliteit van Art nouveau, Paradis Perdu is een ode aan de wijngaarden rond het pand. De parfumeur, Amélie Bourgeois, trok haar inspiratie uit de uitgestrektheid van het land. Basilicum, met zijn brutaliteit als een nieuwe shoot, warboelt het ernstige groen van de grote wijnbladeren. Het bittere groen van spinazie bladeren kondigt de eigenzinnige elegantie van dit organische harmonie. Zoals in art nouveau, heeft Amélie natuur gedistilleerd en leidde die naar abstractie. In lijn met deze vrolijke kunst, heeft ze vakkundig gespeeld met exotische groene noten.

Topnoten: Grapefruit, Bergamot, Citroen en Mandarijn
Hartnoten: Basilicum, Ravensara, Zijdeplant (Asclepias syriaca), Galbanum (Gomhars), Elemi, Hooi en Vetiver
Basisnoten: Virginiaanse ceder, Palissander- en rozenhout, Labdanum, Houtachtige noten, mos en Muskus.

Gebruiksadvies

Spray Paradis Perdu van Frapin aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Bij de familie Frapin draait het al eeuwen om cognac. Sinds 1270 streven ze naar perfectie op Château de Fontpinot in het hart van de Grande Champagne in Frankrijk. Deze passie maakte hen tot de beroemdste producent van cognac, champagne en…. parfums! Een Frapin geur neemt je mee naar plaatsen van perfecte schoonheid, sfeer, feest en verleiding.
 Ontdek de kleuren, de geuren, harmonie en spannende sensaties. De geuren zijn betoverend en luxe. Alle parfums vertellen hun eigen stukje van de familie Frapin en de tijd waarin zij leefden. Ontdek bij welke tijdgeest jij het beste past!