Naar boven
Antipodes

Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner - 100 ml

Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner van Antipodes! Premium botanische extracten gemengt met de natuurlijke mineralen uit 15,000-jaar oude Waiwera water uit de bronnen van Nieuw-Zeeland. Omega en antioxidant-rijke framboospitten helpen bij tegen vochtafname in de huid. Aloe vera en kalmerende marshmallow helpen een geirriteerde huid te verzachten en te kalmeren. Mamaku varen helpt de huid te regeneren en de celvernieuwing te stimuleren.

Dermatologisch goedgekeurd voor gevoelige huid.

De Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner is gecertificeerd door BioGro: 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en 77% van de ingrediënten komt uit organische teelt. De Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner is vegetarisch gecertificeerd door de UK Vegetarian Society, een wereldwijd gerespecteerde organisatie voor de beoordeling van de vegetarische status. Deze toner komt in een recyclebare glazen fles en de verpakking is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar karton uit duurzame bossen.

Gebruiksadvies

Spray Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner van Antipodes royaal over een gereinigd gezicht, nek en decolleté. Kan meerdere malen per dag gebruikt worden een om een hydratatie boost te geven. Geschikt voor een geirriteerde, door zon beschadigde en gevoelige huid.

Werkstoffen

De key-ingrediënten in de Ananda Antioxidant-Rich Gentle Toner van Antipodes zijn:
  • Waiwera Water: dit natuurlijk mineraal-rijke water heeft een grote variatie aan huidverbeterende eigenschappen. 
  • Mamaku Zwarte Varen: dit bioactieve product uit Nieuw-Zeeland beschermt de huid en stimuleert de celvernieuwing.
  • Framboos Olie: deze essentiele olie is rijk aan vetzuren, vitamine E en A die de elasticiteit van de huid verbeteren.  
Ingrediënten: Aqua (waiwera artesian water), aloe barbadensis (aloe vera leaf)*, cyathea medullaris (mamaku extract), gluconolactone, sodium benzoate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, bisobolol, althaea officinalis (marshmallow extract), rubus idaeus (raspberry extract), rosa damasca (bulgarian rose oil)*.*certified organic ingredient.