Naar boven
Antipodes

Divine Face Oil - 30 ml

Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de Divine Face Oil van Antipodes! Een natuurlijke anti-aging gezichtsolie, zeer rijk aan natuurlijke anti-oxidanten uit avocado olie en die de aanmaak van collagenen stimuleert en vlekjes, fijne lijntjes en littekens vermindert. De rozenbottelolie bezit hoge concentraties aan vitamines A en C die de huid optimaal verbeteren!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat de Divine Face Oil de synthese van collageenproductie in menselijke huidcellen stimuleert met 51%.  

De Divine Face Oil is biologisch gecertificeerd door BioGro: 100% van de ingrediënten komen van natuurlijke oorsprong en 95% van de bestanddelen komen van biologische teelt. De Divine Face Oil is gecertificeerd vegatarsich door UK Vegetarian Society, een wereldwijd gerespecteerde organisatie voor de beoordeling van de vegetarische status. De body olie komt in een recyclebare glazen fles en de verpakking is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar karton uit duurzame bossen.

Gebruiksadvies

Breng de Divine Face Oil van Antipodes aan op gezicht en nek. Concentreer de olie extra op droge plekjes, onzuiverheden, littekens of zonneschade. Geschikt voor alle huidtypes, vooral droog en gecombineerd.

Werkstoffen

De key-ingrediënts in de Divine Face Oil van Antipodes zijn:
  • Avocado olie: deze verzorgende en rijke olie hydrateert de huid, stimuleert de collageen aanmaak en houdt de huid soepel. 
  • Rozenbottel olie: deze natuurlijke olie zit hoog in vetzuren die rimpels en littekens verminderen. 
  • Macadamia olie: geprezen voor de 22% aan palmitoleïnezuur, een essentiëel zuur dat van nature in de huid zit en afneemt met de jaren. 

Ingrediënten: Persea gratissima (avocado oil)**, macadamia ternifolia (macadamia oil)**, buxus chinensis (jojoba oil)**, rosa canina (rosehip oil)**, cananga odorata (ylang ylang oil), santalum album (sandalwood oil), amyris balsamifera (torchwood), jasminum officinale (jasmine oil), citrus sinensis (orange oil), benzyl benzoate*, benzyl salicylate*, citronellol*, d-limonene*, farnesol*, geraniol*, isoeugenol*, linalool*, Vitamin E - * Componant of essential oil. ** Certified organic ingredient.