Naar boven
(Malin+Goetz)

Malin+Goetz - Citron Vert Eau de Toilette - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu de Citron Vert Eau de Toilette van (Malin+Goetz) met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

De Citron Vert Eau de Toilette van (Malin+Goetz) bevat citrus, bloemen en houtachtige noten voor een unieke aromatische mix en de perfecte zintuiglijke balans. Deze dynamische, unisex geur is modern en dynamisch, de mooie geur houdt lang en is perfect om ‘alleen’ te gebruiken, of gecombineerd met de andere twee geuren van de (Malin+Goetz) lijn. Door de combinatie creëer je zelf, of als koppel een perfecte en unieke zintuiglijke balans!

Topnoten: bergamot, lime and grapefruit.
Hartnoten: basil, jasmine, rhubarb and petitgrain.
Basisnoten: dry down of orris, amber woods, white cedar and huid musk.

Gebruiksadvies

Verstuif op ongeveer 20 cm van je huid, vooral op de warmste plekjes van je lichaam: binnenkant polsen, onder de oorlellen en in de knieholte om de Citron Vert Eau de Toilette van (Malin+Goetz) te activeren.