Naar boven
(Malin+Goetz)

Malin+Goetz - Moroccan Fig Eau de Toilette - 2 ml

Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
Sample size
€ 3,50
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu de Moroccan Fig Eau de Toilette van (Malin+Goetz) met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

De Moroccan Fig Eau de Toilette is een geur met moderne interpretatie van een klassieke geur, de Moroccan Fig van (Malin+Goetz) is de fusie van verse bergamot, melkachtige vijgen en aardse tonen van cederhout en schors. Deze unieke geur doet denken aan de Middellandse Zeekust, met de bezwerende zoete en subtiele aroma van fig. Deze dynamische, unisex geur is zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

Topnoten: bergamot, fresh leaves and green pepper.
Hartnoten: fig leaves and white fig pulp.
Basisnoten: dry down of fig bark, cedarwood, coconut and musk.

Gebruiksadvies

Verstuif op ongeveer 20 cm van je huid, vooral op de warmste plekjes van je lichaam: binnenkant polsen, onder de oorlellen en in de knieholte om de Moroccan Fig Eau de Toilette van (Malin+Goetz) te activeren.