Naar boven
Nailberry

Acai Nail Elixir - 15 ml

Merk:
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 23,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

De Acai Nail Elixir is een superheld voor je nagels! Deze intensive 5-in-1 treatment van Nailberry is gemaakt met hoogwaardige ingredienten zoals acai, violet extract, pistache hars, keratine peptiden, argan en amandel oliën. Deze superhero versterkt, hydrateert, beschermt en geeft een boost aan de groei van je nagels. En dit allemaal terwijl hij je nagels glad maakt en laat glanzen! De doorzichtinge teint zorgt ervoor dat imperfecties gecamoufleert worden en creëert een natuurlijke gezonde look.

Gebruiksadvies

Breng om de twee dagen, 2 laagjes van het Acai Nail Elixir aan als een treatment of gebruik deze nagelverharder als base coat onder je favoriete Nailberry nagellak!

Over het merk

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van het Londense Nailberry ook om de inhoud. Of liever gezegd, om wat er niet in zit. De fameuze L'Oxygéné range van Nailberry is een ademende en van-12-chemicaliën-vrije nagellak. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. Daarnaast bevat L'Oxygéné geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde resin. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Color your nails healthy met de nagellakken van Nailberry!