Naar boven
Human+Kind

Human+Kind - Miracle MakeUp Remover - 1 st.

Merk:
Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 10,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Ontdek de Human+Kind Miracle Makeup Remover die super zacht is, gemakkelijk te gebruiken is en het een plezier maakt om elke avond je make-up te verwijderen. Elimineer wattenschijfjes met deze herbruikbare Miracle Makeup Remover-doek die je huid make-up vrij en zijdeachtig zacht maakt in één simpele stap! De Miracle Makeup Remover verwijdert al het vuil, make-up en zelf hardnekkige (waterproof) mascara. De Miracle Makeup Remover van Human+Kind gaat tot wel 1000 wasbeurten mee! It's a miracle!

Alle producten van Human+Kind zijn dermatologisch getest en hypoallergeen, speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor de hele lijn heel geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

Gebruiksadvies

Was de Miracle MakeUp Remover voor het eerste gebruik. Maak de Miracle MakeUp Remover nat met lauwwarm water en haal de doek voorzichtig over je gezicht om al het vuil en makeup van je gezicht te halen.

Over het merk

Human+Kind ziet ‘human kindness’ als dé verzorgende balsem van het leven. Hun credo is: “being kind to others starts with being kind to yourself.” Het Ierse merk is een doorbraak in het denken over skincare. Human+Kind introduceert een nieuwe ethos in huidverzorging en ontwikkelt effectieve, natuurlijke, betrouwbare en eenvoudige producten met een meervoudige werking en gaat de uitdaging aan om de filosofie van de ‘klassieke beauty industrie’ te weerleggen. Niet veel verschillende producten voor verschillende huidzones en verschillende huidtypes, maar producten die kunnen multitasken en voorzien in de behoeften van alle huidtypen en alle leeftijden. Dus be kind to yourself met Human+Kind!