Naar boven
Miller et Bertaux

Miller et Bertaux - Om Eau de Parfum - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Om is een geur van Miller et Bertaux, vernoemd naar de heilige mantra Ohm. De geur is als een meditatie. Haal diep adem en de geur onthult zichzelf in 3 meditatieve fases, zacht als een schaduw. Eerst – sluit je oogleden half - ontdek je een lichte frisheid van mirre op een bedje van bladeren en patchoeli. In deze geurige rust wordt je vervolgens wordt je verrast door het breken van een pepertje dat je huid zachtjes streelt. Terwijl de wierook brandt tijdens de meditatie wordt lichaam en geest omcirkeld door een sluier van rook. Ten slotte zijn het de bloemen- en vanillegeur die je warm omhelzen als een aura. Een glimlach ontstaat op je gezicht!

Topnoten: mirre, klaverblad en patchoeli.
Hartnoten:(rode) peper en peperkorrels. 
Basisnoot: vanille.

Gebruiksadvies

Spray Om van Miller et Bertaux aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken. Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

In 1985 ontstaat Miller et Bertaux in Parijs uit het designersduo Francis Miller en Patrick Bertaux. Deze excentrieke designers richtten zich in eerste instantie op bijzondere kledingstukken, accessoires en sieraden. Met het lanceren van hun eigen, verfijnde parfumcollectie waarin ze verschillende wereldse culturen mixen en matchen, heeft Miller & Bertaux echte internationale bekendheid gekregen.