Naar boven
BDK Parfums

BDK Parfums - Wood Jasmin - 100 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Parfums BDK heeft een Oriëntaals elixer gecreëerd gebaseerd op ruwe materialen met onverwachte facetten. Wood Jasmin is een houtachtig en Oosters parfum met een hoge concentratie vanille en een dubbel concentraat van Jasmijn. De combinatie van verschillende houtsoorten en jasmijn is ongewoon en verrassend.

‘Hij loopt langs de lange beboste weg. Een vreemd goudachtig licht verschijnt. Plots wordt de lucht donker, regen valt op zijn huid geduwd door een zacht briesje. Er vormen zich silhouetten achter hem en hij realiseert zich dat hij gevolgd wordt. Een lieflijk en melodieus gezang, bijna surrealistisch, is hoorbaar. Achter deze muur van jasmijnbloemen ligt ze op het water, haar gouden haar streelt de stroming. Hij is gefascineerd en benadert haar om druppels van dit kostbare elixer te verzamelen. Maar voordat de nacht valt moet hij vertrekken. Deze bossen zijn zowel prachtig als mysterieus.’

Topnoten: Pruim, Peer
Hartnoten: Jasmijn, Turkse Roos, Dhavanam
Basisnoten: Incense, Vanille, Patchoeli, Labdanum, Cypriol

Gebruiksadvies

Spray Wood Jasmin van BDK Parfums aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken. Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

David Benedek, de founder van BDK Parfums, is één van de meest talentvolle jonge ‘neuzen’ in Parijs. Voor zijn dertigste ontwikkelde hij al een parfumcollectie vol spanning en innovatie. ‘Ik ben een parfummaker, alle formules schrijf ik zelf’. David Benedek is opgegroeid in een omgeving omringd door parfums en werkte voor verschillende parfumhuizen voordat hij zijn eigen merk BDK Parfums oprichtte. David Benedek kiest met zijn BDK Parfums voor exclusieve ingrediënten en materialen. Zijn stijl is elegant en sierlijk. Daarnaast is hij gepassioneerd liefhebber van premium packaging dus ook hierin laat het parfummerk de keuze voor kwaliteit en finesse zien. Laat je meenemen in de intrigerende wereld van BDK Parfums!