Naar boven
BDK Parfums

Bouqeut De Hongrie - 2 ml

6,0
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Bouqeut De Hongrie van BDK Parfums met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Met Bouqeut De Hongrie, een zorgeloze parfum verteld BDK Parfums het verhaal van een jonge dame, ijdel en verzorgt. Het is een droom, zo zorgeloos is dit parfum. Is het een inbeelding of is dit parfum echt zo mooi?

‘Op een lome ochtend bereid ze zich voor op de dag. Het is een prachtige dag, de lucht is blauw. Met haar blote voeten om de grond zweeft ze door de gespiegelde gang naar haar kaptafel. Dit is haar favoriete plek. Ze vindt het leuk om daar mooi te worden. Er staan veel bloemen, uit de tuin. Haar ranke handen draaien om de bloemen heen en raken ze zacht aan. Haar rechterhand, behendig en licht, pakt haar poeder en vervolgens een fles parfum. Haar linkerhand houdt oogschaduw en nude lippenstift vast. Ze gaat vervolgens naar de kast, pakt een lichte jurk pakt en een stoere riem. Ze schuift haar voeten in een paar hakken en maakt de riem om haar middel vast. Net als elke ochtend loopt ze naar haar balkon vol bloemen. Het bevindt zich op de 4e verdieping en kijkt uit over de tuinen van Palais Royal. Ze is gelukkig en denkt glimlachend aan haar verdere dag.’

Topnoten: Peer, Zwarte Bes, Aardbei
Hartnoten: Turkse Roos, Jasmijn, Lorenox
Basisnoten: Musk, Ceder, Amber

Gebruiksadvies

Spray Bouqeut De Hongrie van BDK Parfums aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken. Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Reviews (1)

6,0
  • 5-7-2018
    6,0