Naar boven
BDK Parfums

BDK Parfums - Pas ce Soir - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Pas ce Soir van BDK Parfums met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Met Pas ce Soir vertelt BDK Parfums het verhaal van een chique dame die geniet van de aandacht van mannen. Het parfum is een samenkomst van alle facetten in haar leven. De pittige tonen in de top symboliseren haar gewaagde karakter terwijl de hartnoten haar elegantie vormgeven. De basisnoten geven uiting aan haar drang naar romantiek en sensualiteit.

‘Net als elke avond bereid mevrouw zich voor in haar kantoor. Ze heeft geen tijd om naar huis te gaan. Ze verfrist haarzelf, stift haar lippen: rode velours, soms Bordeaux, afhankelijk van haar humeur. Ze borstelt haar haar en haalt haar ketting uit haar tas. Haar witte blouse lichtjes open benadrukt haar uitnodigende rondingen. Ze voegt iets meer zwart toe aan haar ogen. Ze gooit de voordeur dicht, haar hakken hoor je op het trottoir. Net als elke donderdag gaat ze naar het cabaret Place de la Concorde. Zoals elke avond heeft mevrouw heeft hoge verwachtingen. Ze houdt van mensen; ze houdt van het leven. Ze vindt een kruk aan de bar en bestelt een whisky met ijs voordat ze haar sigaret aansteekt. In de duisternis ontwaard ze een silhouet. Ze draait zich om. Hij is het. Hij is het altijd. Hun pad kruist vaak, maar ze spreken nooit. Ze lacht, staat op en gaat dansen. Alleen. Mannen willen haar aandacht, ze antwoordt beleefd. Rond twee uur ’s nachts, nodigt een dandy uitziende man haar uit om te dansen. Ze reageert, leunt naar voren en zegt dat ze naar huis moet. Ze vindt hem leuk. Ze fluistert in zijn oor; «Pas ce Soir.», en vertrekt.’

Topnoten: Zwarte peper, Gember, Madarijn
Hartnoten: Marokkaanse Jasmijn, Chutney van Kweepeer, Oranjebloesem
Basisnoten: Cashmeran, Patchoeli, Amberhout

Gebruiksadvies

Spray Pas ce Soir van BDK Parfums aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken. Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.